Sinun Kotisi Alanya

Maksuttomat kiinteistöesittelyt

Voidaksesi turvallisin mielin valita asunnon, josta tulee toinen kotisi, on tärkeää löytää juuri sinulle sopiva vaihtoehto sekä nähdä sopivimmat asuntovaihtoehdot omin silmin sekä aistia asunnon tunnelma ja ensivaikutelma ennen ostopäätöstä. 

Tätä varten Sinun Kotisi Alanya tarjoaa esittelymatkat -palvelua. Pääset alkuun ottamalla yhteyttä toimistollemme joko sähköpostitse tai nettisivustomme kautta. Yhteydenottosi jälkeen asiantuntijamme sopivat kanssasi saapumispäiväsi, hotellisi sekä tapaamisajan. Kielitaitoinen edustajamme noutaa sinut tarvittaessa hotellilta ja lentokentältä ilmoitettuna päivänä ja kellonaikana.

Kaikki pyyntösi ja kysymyksesi ovat meille erittäin tärkeitä. Siksi kuuntelemme sinua mielellämme toimistollamme kahvin tai teen ääressä ja etsimme juuri sinulle sopivat asuntovaihtoehdot. 

Tämän palvelun ansiosta voit paitsi valita unelmiesi asunnon, myös saada konkreettisia vastauksia kysymyksiisi. Mikä tärkeintä, näet samalla kaikki Alanyan kauneudet aivan eri näkökulmasta - ei turistina, vaan tulevana paikallisena asukkaana. Teemme kaikkemme auttaaksemme Sinua valitsemaan unelmiesi asunnon!