Sinun Kotisi Alanya

Golf ?

Golfin tarkkaa alkuperää ei tiedetä, mutta uskotaan että sen keksivät skotlantilaiset paimenet, jotka yrittivät vierittää kiviä kanin koloihin. Golf on urheilulaji, jossa yksittäiset osallistujat tai joukkueet yrittävät saada pienen pallon reikään mailan avulla lyömällä. Tavoitteena on saada pallo reikään mahdollisimman vähillä lyönneillä. Monet historioitsijat ovatkin eri mieltä ja golfin uskotaan syntyneen Rooman valtakunnasta, missä sitä pelattiin kepeillä ja höyhenillä täytetyllä pallolla. Muiden teorioiden mukaan golf sai alkunsa Kiinasta Ming-dynastian aikana, mistä on osoituksena patsas, joka esittää keisarin yrittävän ajaa pallon reikään kepillä. Moderni golf on kuitenkin peräisin Skotlannista. Skotlannissa keksittiin myös golfin säännöt ja 18-reikäinen järjestelmä.

Turkin golfkulttuuri alkoi kehittyä aktiivisesti vasta 1900-luvun lopulla. Kuitenkin tässä lyhyessä ajassa maahan on syntynyt maailman parhaina pidettyjä golfkenttiä ja jopa golfhotellikeskuksia. Turkin tunnetuimmat golfkentät sijaitsevat Istanbulissa ja Belekissä. Belekin tunnetuimmat golfpaikat ovat TAT Golf Belek International, Antalya, National, Robinson Nobilis ja Gloria Golf Resort.

Golfkentät Alanyassa
Alanya on yksi suosituimmista lomakohteista Turkin Välimeren rannikolla. Joka vuosi kaupungissa vierailee suuri määrä ulkomaisia ​​turisteja, joista monet omistavat laadukkaita asuntoja ja taloja meren rannalla. Kaupunginhallitus työskentelee aktiivisesti virkistysmahdollisuuksien laajentamisen, uusien viihdekeskusten rakentamisen rantojen varustamisen sekä alueen historiallisten, kulttuurin ja luonnonkauneuksien parissa.

Alanyan golfkentät ovat yksi keskeinen matkailualan kehittämisen painopistealue, joten hallitus lupaa aloittaa golfkenttien rakentamisen lähitulevaisuudessa. Alanyan kauppa- ja teollisuuskamari tuli tilastoja tarkasteltuaan siihen tulokseen, että golfkenttien olemassaolo Alanyassa nostaisi rakennus- ja kiinteistökaupan aivan uudelle tasolle. Lisäksi tällaisen suuren hankkeen toteuttamisen seurauksena matkailukausi jatkuisi ympäri vuoden, sillä golfin suosion aktiivisen kasvun ansiosta monet pitävät golfkenttien läheisyyttä ensisijaisen tärkeänä lomakohdetta valittaessa.

Alustavien tietojen mukaan Alanyaan Kargicakin, Mahmutlarin, Avsallarin, Türklerin ja Okurcalarin alueille suunnitellaan rakennettavaksi 5 golfkenttää.

Tämä on hyvä uutinen ulkomaisille kiinteistösijoittajille, sillä tulevaisuudessa golfin ja rentouttavan loman ystävät tulevat tänne. Tässä on siis loistava tilaisuus asunnonomistajille ansaita vuokratuloja!