Sinun Kotisi Alanya

TIETOA MEISTÄ

"Meidän tietomme on sinun turvallisuutesi"
 
Kiinteistövälitys Sinun Kotisi Alanya on laillistettu kiinteistövälitysyritys, joka on perustettu vuonna 2010 Metin Deken johdolla. Hänen vankka kokemuksensa ja ammattitaitonsa, laaja asiakkaiden tuki sekä kunnioitus muiden kiinteistövälitysalan yrittäjien keskuudessa mahdollisti oman yrityksen perustamisen. Näiden ahkerien vuosien aikana yritys on saavuttanut kärkipaikan Alanyan kiinteistönvälitysmarkkinoilla. Työskentelemme ensisijaisesti tehdäksemme asiakkaidemme olon mahdollisimman mukavaksi ja turvalliseksi sekä asunnon osto- tai vuokrausprosessin aikana että sen jälkeen.

Loma-asunnon hankkiminen ei tarkoita pelkästään asunnon ostamista, vaan myös suuren haaveen tai tavoitteen saavuttamista. Autamme asiakkaitamme tässä alusta loppuun saakka, ensitapaamisesta asunnon oston jälkeiseen aikaan saakka. Pienellä tiimillämme, Sinun Kotisi Alanyalla, on arvokasta tietoa kiinteistövälityksestä, mutta myös mittaamattoman arvokasta käytännön tietotaitoa. Autamme sinua valitsemaan ja ostamaan tai vuokraamaan unelmiesi kodin, jossa voit turvallisesti elää ja olla.

Tietomme, kokemuksemme sekä ammatillinen vastuumme auttaa sinua tekemään oikean ja turvallisen valinnan aurinkoisen Alanyan asuntomarkkinoilla.

Takaamme kaikille asiakkaillemme:
• Toiminnan laillisuuden ja läpinäkyvyyden;
• Kokeneet, ammattitaitoiset sekä rehelliset työntekijät;
• Henkilökohtaisen lähestymistavan jokaiselle asiakkaallemme;
• Ajan ja rahan säästöä

Tehtävämme:
 Muodostaa omien kokemustemme ja esimerkkiemme perusteella luotettava kiinteistövälitysmarkkina Turkkiin, perustaen toiminta rehellisyyteen, läpinäkyvyyteen sekä korkealaatuiseen palvelun tasoon ja laatuun.

Tavoitteemme:
 • Avustaa asiakkaita asumiseen liittyvissä asioissa ammattitaitoisesti
 • Parantaa pysyvästi kiinteistövälityspalveluiden laatua Turkin asuntomarkkinoilla
 • Kohdata asiakkaamme ja täyttää heidän odotuksensa ja tarpeensa yksilöllisesti
 • Rakentaa kestävää ja pitkäaikaista yhteistyötä muiden kiinteistövälitysyritysten kanssa

Lupaamme että kun kerran otat meihin yhteyttä, tulet tuntemaan, kuinka tärkeitä juuri sinun toiveesi ja odotuksesi ovat meille!